آموزش نحوه چسب زدن بینی گوشتی و استخوانی بعد از عمل

چسب زدن بینی 5

آموزش نحوه چسب زدن بینی گوشتی و استخوانی بعد از عمل

رینوپلاستی به روش های عمل بینی باز و عمل بینی بسته با اهداف زیبایی و بهبود عملکرد بینی انجام می‌شود، اما نتایج نهایی بستگی به مراقبت های اصولی و صحیح بعد از عمل دارد. جراحی بینی با هر هدفی که انجام شود، نیاز به رعایت نکات اساسی بعد از عمل مانند چسب زدن بینی، عطسه بعد عمل بینی با دهان باز، کمپرس یخ و… دارد. اگر شما هم قصد جراحی بینی دارید، شاید در مورد چسب بینی شنیده اید. اگر می خواهید در مورد موثر بودن آن بدانید و اینکه استفاده از آن نیز برای شما الزامی است یا خیر؟

باید با یک پزشک مجرب در این زمینه مشورت نمایید تا راهنمایی ها و توصیه های لازم  را در مورد اثر بخشی آن را دریافت کنید. آموزش چسب زدن بینی باید به صورت کامل و اصولی توسط پزشک و دستیاران او آموزش داده شود تا بعد از جراحی بیمار با مشکل مواجه نشود. در این مقاله آموزش چسب زدن بین ی گوشتی و استخوانی بعد از عمل به خوبی مورد بررسی قرار گرفته و نکات لازم در این زمینه آورده شده است. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در مورد آموزش چسب زدن بینی گوشتی و استخوانی بعد از عمل را دریافت کنید.

بررسی تاثیر چسب بینی بعد از عمل

بعد از جراحی برای کوچک کردن بینی یا عمل بینی ترمیمی، پزشکان علاوه بر استفاده از تامپون بینی به بیماران خود توصیه می کنند به مدت چند هفته یا حتی چند ماه از چسب بینی استفاده کنند. سه دلیل اساسی برای یادگیری آموزش چسب زدن بینی استخوانی و گوشتی وجود دارد:

  • کم کردنورم بینی بعد از عمل
  • فرم بخشی بهتر به ساختار بینی و تثبیت آن و جلوگیری از انحراف بینی بعد عمل
  • جلوگیری از تشکیل بافت اسکار

در واقع چسب زدن بینی فشار نسبتاً یکنواختی را بر روی بینی ایجاد می کند. این باعث می‌شود تا از ایجاد ورم در یک قسمت جلوگیری شود. از این طریق ورم به‌ صورت نسبتاً یکسانی در سطح بینی پخش شده و به مرور کاهش پیدا می کند. از طرفی چسب زدن بینی، نوعی هشدار محسوب می شود تا اطرافیان احتیاط بیشتری هنگام برخورد با شما داشته باشند. اما سوالی که در اینجا مطرح است این است که تا چه  زمانی فرد باید از چسب بینی استفاده کند؟ این بستگی به نوع جراحی،  نوع بینی و ضخامت پوست روی بینی بیمار دارد. به همین دلیل لازم است که آموزش چسب زدن بینی برای بیمار به خوبی شرح داده شود.

چسب زدن بینی 4

آموزش چسب زدن بینی گوشتی برای افرادی که دارای این نوع از بینی هستند، بسیار مهم است، زیرا همانطور که می دانید، غضروف های بینی گوشتی ضعیف تر است و  پوست بینی این افراد از ضخامت بیشتری برخوردار است، بنابراین لازم است که مدت زمان بیشتری نیز از چسب بینی استفاده نمایند. البته اثر چسب بر روی فرم و ظاهر کلی بینی در همان ۱۴ روزه ابتدایی مشاهده می شود.  بعد جراحی از هفته دوم به بعد چسب زدن فقط به کاهش ورم بینی کمک خواهد کرد. چسب زدن بینی بعد از دو ماه توصیه نمی شود، مگر اینکه پزشک بر اساس دلایلی تشخیص دهد که بیمار باید چسب زدن را ادامه بدهد.

انواع مختلف چسب بینی

امروزه انواع چسب بینی با مارک‌ ها و کاربردهای مختلفی در بازار عرضه می‌ شوند که ممکن است، شما را با سردرگمی در انتخاب بهترین نوع مواجه نمایند. هنگام آموزش چسب زدن بینی باید بدانید، یکی از نکات همه در این زمینه انتخاب چسب بینی است. برای انتخاب چسب بینی  باید ویژگی های مختلفی مانند سایز، اندازه، ضد حساسیت بودن و چسبندگی آن را در نظر گرفت. از مهم‌ ترین انواع چسب بینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چسب برای لیفت بینی
  • چسب برای از بین بردن جوش های سر سیاه
  • چسب برای بهبود عملکرد تنفسی
  • چسب بی رنگ بینی

چسب زدن بینی 3

آموزش چسب زدن بینی عملی 

روش چسب زدن به بینی بعد از جراحی بسیار مهم است و می تواند بهبود و رسیدن به نتیجه مطلوب هر چه بهتر کمک کند. برای رسیدن به چنین اهدافی باید درباره آموزش چسب زدن بینی استخوانی و گوشتی به خوبی آگاهی پیدا کنید. در زیر آموزش چسب زدن بینی بعد از عمل زیبایی مرحله به مرحله آورده شده است:

  • در ابتدا صورت خود را با استفاده از شوینده های ملایم بشویید تا اثر چربی و آلودگی های روی پوست از بین بروند.
  • صورت را با استفاده از یک دستمال یا حوله نرم به آرامی خشک کنید، به دقیق صبر کنید تا صورت کاملاً خشک شود.
  • با توجه به سایز و اندازه بینی یک تکه ۱۰ تا ۱۲ سانتی از چسب جدا کنید و از زیر بینی خود به صورت U انگلیسی، آن را بچسبانید. به این صورت که چسب در کناره های بینی و تا نزدیک چشم ادامه پیدا کند.
  • در این مرحله باید 6 تا 8 قطعه چسب بسته به اندازه بینی خودتان جدا کنید. طول چسب ها باید ۳ تا 5 سانتی متر باشد به ترتیب از بالا تا پایین، نروی چسب U شکل قرار بگیرند. این بهترین نحوه چسب زدن بینی توسط خود بیمار است.

آموزش چسب زدن بینی و نحوه انجام آن را مطابق دستور لعمل ذکر شده با دقت دنبال کنید. آموزش چسب زدن بینی گوشتی با بینی استخوانی تفاوتی ندارد. آموزش چسب زدن بینی استخوانی پس از انجام جراحی بینی مانند بینی گوشتی خواهد بود. فقط ممکن است بسته به پهنا و اندازه بینی، طول  و تعداد چسب ها متفاوت باشد. روش چسب زدن بینی عروسکی و دیگر مدل های عمل بینی نیز مانند دستورالعمل ذکر شده است.

چسب زدن بینی 1

بایدهای و نبایدهای استفاده از چسب پس از عمل

درست است که استفاده از چسب بعد از عمل بینی بسیار مهم است، اما این کار بایدها و نبایدهایی دارد که در صورت در نظر نگرفتن آن ها می تواند حتی ضرر نیز داشته باشد. هنگام آموزش چسب زدن بینی همه این باید ها و نبایدها گفته می شود تا بیمار اصول صحیح چسب زدن بینی را به درستی بیاموزد. در ادامه به شرح این نکات می پردازیم:

عوارض زیاد چسب زدن بینی

از آنجا که عمل بینی یک جراحی زیبایی و درمانی حساس به شمار می رود، استفاده نادرست از چسب بینی مانند سفت بستن و استفاده از چسب به مدت طولانی، می‌تواند عوارض زیر را  به همراه داشته باشد:

عوارض سفت زدن چسب بینی

اگر بیمار به درستی آموزش چسب زدن بینی را فرا نگرفته باشد، این باعث می‌شود تا اطراف پره های بینی چروک شده و به صورت چین خوردگی مشاهده شوند. همچنین محکم چسب زدن بینی می‌تواند نوک بینی بعد عمل را تحت فشار قرار داده، طوری که به سمت بالا تغییر شکل دهد و بر پشت بینی چین ایجاد کند.

عوارض استفاده طولانی مدت از چسب بینی

اگر آموزش چسب زدن بینی گوشتی یا استخوانی توسط فرد غیر متخصص باشد یا چسب بینی بدون تجویز پزشک و برای مدت زمان طولانی استفاده شود، این می تواند حساسیت های پوستی به همراه داشته باشد. افراد با بینی گوشتی یا کسانی که گوشت اضافه بینی دارند، پس از انجام جراحی بینی گوشتی باید برای مدت طولانی تری از چسب بینی استفاده نمایند، زیرا پوست ضخیم برای انقباض و ترمیم به زمان بیشتری نیاز دارد. آموزش چسب زدن بینی به شکل صحیح برای این افراد بسیار ضروری است. تاثیر چسب بینی بعد از یک سال به مرور کمتر خواهد شد، مگر در مواردی که پزشک تشخیص دهد.

همانطور که چسب زدن زیاد بینی با عوارضی همراه است. چسب نزدن یا درست یاد نگرفتن آموزش چسب زدن بینی نیز عوارض بعد از عمل بینی به همراه دارد. از جمله عوارض چسب نزدن بینی بعد از عمل می‌ توان به تورم و طولانی تر شدن روند بهبودی بعد عمل بینی اشاره کرد. بنابراین بهتر است بعد از عمل بینی همه آنچه که در مورد نحوه صحیح چسب زدن بینی است را از پزشک خود بیاموزید و آنها را با دقت به کار برید.

چسب زدن بینی

درمان حساسیت به چسب بینی

با تمام مزایایی که چسب بینی به همراه دارد، ممکن است استفاده از چسب های بی کیفیت و نامرغوب عوارض مانند حساسیت های پوستی را به همراه داشته باشد. عوارض خود را به شکل قرمزی، آکنه، جوش های ریز، خارش و سوزش نشان می دهند. برای درمان این نوع حساسیت های پوستی باید به پزشک معالج خود مراجعه نمایید.

در اکثر موارد، این نوع عوارض بعد از  گذشت یک ماه و استفاده نکردن از چسب برطرف می‌ شوند. در مواردی که بیمار به دلیل مشکلات پوستی پیش آمده نگران باشد، پزشک از او می‌ خواهد که فقط شبها از چسب بینی استفاده کند. استفاده از دارو بعد عمل بینی، پماد ها و کرم های ضد حساسیت نیز ممکن است توسط پزشک تجویز شوند.

آشنایی با یکی از بهترین جراحان بینی

مراجعه به یک پزشک متخصص و ماهر در زمینه عمل بینی می تواند به شما کمک کند تا آموزش چسب زدن بینی گوشتی و استخوانی را به درستی بیاموزید و به بهترین شکل بعد اعمل از چسب بینی استفاده کنید و از عوارض احتمالی در امان باشید. خانم دکتر شیما حاجی بگلو یکی از متخصصان حرفه ای در زمینه جراحی بینی هستند که سال ها تخصص، دانش و تجربه خویش را در اختیار بیماران و زیبا جویان جهت رسیدن به اهداف زیبایی و درمانی خود قرار داده اند. کارنامه کاری و سابقه درخشان و حرفه ای ایشان گواهی بر این کلام است. اگر می خواهید عمل بینی شما نتایج موفقیت آمیزی به همراه داشته باشد و به سوالات شما در زمینه مراقبت های بعد از جراحی بینی مانند نحوه چسب زدن بینی به درستی پاسخ داده شود، می توانید جهت نوبت دهی با شماره تلفن ۰۹۰۴۶۳۷۶۳۴۸ تماس بگیرید.

منبع:

https://academic.oup.com/asj/article/21/4/328/

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
بهترین جراح بینی و زیبایی بوده و در حال حاضر دارای مدرک علمی و تخصص های زیر می باشند:

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *