مرجع کامل عمل بینی گوشتی + معرفی بهترین جراح

امروزه جراحی های زیبایی بیش از گذشته طرفدار دارند. یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی که با اهداف درمانی نیز انجام می شود، عمل بینی است. رینوپلاستی یکی از رایج ترین عمل های جراحی پلاستیک است که در بین ایرانیان انجام می شود. امروزه زنان و مردان عمل زیبایی بینی را راهی جهت تقویت و بهبود شکل ظاهری چهره خود می دانند. علاوه بر زیبایی، عمل بینی می تواند مشکلات تنفسی و اشکالات ساختاری بینی را نیز رفع کند.

عمل بینی به دو دسته اصلی عمل بینی گوشتی و عمل بینی استخوانی  تقسیم‌ بندی می‌ شود. بینی گوشتی رایج ترین نوع بینی در سراسر جهان به ویژه ایران است. انجام چنین جراحی هایی بر روی ایرانیان با تنوع قومیتی موجود باید با تحلیل و شناخت بیشتری انجام شود.  بینی گوشتی به دلیل خصوصیات ظاهری از پیچیدگی بیشتری هنگام عمل برخوردار است. به همین دلیل باید توسط یک جراح متخصص انجام شود که دارای مهارت و تجربه بالایی در زمینه عمل بینی است. در این مقاله سعی شده  تا عمل بینی گوشتی  مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل و جامعی در این زمینه کسب نمایید.

بینی-گوشتی
محتوا نمایش

خصوصیات بینی گوشتی:

بدون شک، درک جامع آناتومی بینی اولین گام برای انجام جراحی موفقیت آمیز است.  موضوع مهمی که در جراحی های پلاستیک صورت، مانند عمل زیبایی بینی، باید در نظر گرفته شود، تفاوت های آناتومیکی بین اقوام مختلف است که نیاز به استفاده از روش های متمایز دارد. با این وجود افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، خصوصیات و ویژگی های نسبتاً یکسانی به شرح زیر دارند:

 

عمل بینی گوشتی
    • وجود منافذ باز زیاد رویپوست بینی
    • ضخامت زیاد پوست
    • ترشح زیاد غدد چربی
    • سوراخ های بینی نامتقارن بزرگ و برجسته نکته بینی
    • پره های دایره ای شکل و بزرگ
    • وجود تعداد زیادی غضروف های ضعیف و کوچک

    موارد ذکر شده از مهم‌ ترین  خصوصیات بینی گوشتی هستند، که در هنگام عمل بینی گوشتی مورد توجه قرار میگیرند، اما از دیگر ویژگی‌های بینی گوشی می‌ توان گفت که ارتفاع پره های بینی از قسمت کناری نسبت به بینی استخوانی بیشتر است. در اکثر این نوع بینی ها نوک بینی حالت افتاده دارد، به صورتی که گویی به سمت پایین کشیده شده است. عرض بینی گوشتی نیز نسبت به بینی های طبیعی بیشتر است و بر خلاف بینی استخوانی نمی‌ توان خطوط را در نواحی مختلف بینی مانند پره بینی به وضوح مشاهده کرد.

    اکثر افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، بیشتر دچار جوش و آکنه می شوند و این به دلیل فعالیت غدد چربی روی پوست بینی آنها است. برخی از آن ها گوشت اضافه بینی نیز دارند. داشتن بینی گوشتی به ویژگی های قومی و ژنتیکی فرد بر می‌ گردد. اما گاهی تروما یا آسیب بینی ممکن است به مرور باعث پهن و بزرگ تر شدن بینی شود. 

عمل بینی گوشتی 1

نحوه انجام عمل بینی گوشتی

اولین سوالی که ممکن است  افراد دارای بینی گوشتی از پزشک خود بپرسند، این است که عمل بینی گوشتی یا رینوپلاستی بینی گوشتی چیست و چگونه عمل بینی گوشتی از این طریق به تغییر چهره و زیبایی بهتر آن ها کمک خواهد کرد؟ رینوپلاستی یکی از چالش برانگیزترین عمل های جراحی پلاستیک است و عمدتاً برای بهبود ظاهر بینی و عملکرد آن انجام می شود. در واقع عمل زیبایی بینی گوشتی با ایجاد تغییراتی در چارچوب استخوانی و غضروفی به رفع ناهنجاری،  بهبود ساختار و ویژگی های ظاهر بینی کمک می کند و ساختارهای غیر طبیعی در حفره بینی را از بین می برد.

حفره بینی  از سوراخ های بینی تا بالای گلو امتداد دارد و از استخوان ها، بافت نرم و غضروف های مختلف تشکیل شده است. رینوپلاستی می تواند به بازیابی جریان هوا و عملکرد کامل حفره بینی آسیب دیده یا بیمار کمک کند. عمل بینی گوشتی و استخوانی با استفاده از دو تکنیک اصلی عمل بینی باز و عمل بینی بسته انجام می شود. استفاده از هر کدام از این روش ها به نظر جراح بستگی دارد. هر کدام از این تکنیک ها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در زیر با آن‌ها بیشتر می پردازیم: 

عمل بینی گوشتی 2

عمل جراحی بینی گوشتی به روش بسته

عمل بینی گوشتی به روش بسته شامل برش هایی است که در داخل بینی ایجاد می شوند. پس از آن پزشک با استفاده از ابزار مخصوص خود پوست را از اسکلت بینی جدا می کند و به نحوی آن را به سمت بالا قرار می‌ دهد که بتواند تغییرات لازم را به آسانی روی بینی ایجاد نماید. استفاده از این روش مزایای متعددی دارد که از آن جمله می توان به  این موارد اشاره نمود:

  • بیمار مدت زمان کمتری را در اتاق عمل خواهد بود: استفاده از بی حسی کمتر در این روش حداقل نیم ساعت زمان جراحی بینی را کوتاهتر می کند. 
  • برشی در ناحیه کلوملا ایجاد نمی شود: کلوملا تیغه غضروفی است که در قسمت پایینی سپتوم بینی قرار دارند و باعث جداسازی سوراخ های بینی می شود. این تیغه نوک بینی را را به پایه بینی متصل می کند.
  • نوک بینی بعد عمل بینی گوشتی کمتر ورم می کند: پس از مدت کوتاهی نیز ورم ها به خودی خود برطرف می شوند. از آنجا که برشی در ناحیه کلوملا ایجاد نمی شود، بنابراین جریان خون همچنان بعد از جراحی ادامه دارد. به همین دلیل احتمال تورم بینی بعد از جراحی بسیار کم است.
  • آثار زخم و جراحت روی پوست باقی نمی ماند: همانطور که گفته شد برش‌ها در داخل بینی اعمال می شوند از همین رو روی سطح پوست بینی هیچ گونه زخم یا جراحتی مشاهده نخواهد شد.

در کنار همه مزایایی که عمل بینی گوشتی به روش بسته دارد، عدم دسترسی کافی به ساختار بینی برای اعمال تغییرات عمده یکی از مهمترین معایب این روش است. 

عمل بینی گوشتی 3

عمل جراحی بینی گوشتی به روش باز

برای بینی ها که دارای غضروف های زیاد و نوک پهن هستند، جراحی به روش باز گزینه بهتری محسوب می شود. زیرا پزشک از طریق ایجاد برش های خارجی به ساختار و اسکلت بینی بیشتر دسترسی دارد. این باعث می‌شود تا عدم قرینگی سوراخ های بینی بهتر درمان شوند. از طرفی قرار دادن پروتز، پیوند غضروف یا گرفت های استخوانی با استفاده از جراحی باز بهتر و سریعتر انجام می شود. عمل زیبایی بینی گوشتی از این طریق نتایج قابل قبول و کامل تری را نیز به همراه خواهد داشت.

بنابراین اگر شکل ظاهری بینی شما بسیار کج یا پیچ خورده است یا به دنبال جراحی ترمیمی و ثانویه هستید، پزشک به شما جراحی عمل بینی گوشتی به روش باز را توصیه می کند. در کنار مزایای این روش می توان به تورم بیشتر، دوره نقاهت طولانی تر و ایجاد برش روی پوست بینی به عنوان معایب اصلی اشاره کرد. در مواردی که پره های بینی از سایز طبیعی بسیار بیشتر باشند، پزشک ناچار است برای کوچک کردن آن ها برش هایی را در کناره های بینی ایجاد نماید.

آیا عمل جراحی بینی گوشتی با لیزر امکان پذیر است؟

عمل بینی گوشتی یک جراحی رایج است که ممکن است  با خطرات و عوارضی همراه باشد. گزینه های درمانی کمتر تهاجمی نیز برای این منظور وجود دارند. قبل از انجام جراحی، در مورد تمام انتخاب های درمانی خود با پزشک تان مشورت نمایید. عمل زیبایی بینی گوشتی با لیزر یکی از این انتخاب های درمانی کم تهاجمی است که ممکن است درباره آن شنیده باشید، اما می توان بینی گوشتی را از طریق لیزر جراحی و ترمیم نمود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که عمل زیبایی بینی از طریق لیزر فقط برای رفع مشکلات سطحی پوست بینی مفید است. لیزر از طریق تابشی پرتو نور باعث می شود تا لکه های روی پوست بینی کمرنگ تر شده و منافذ بهبود یابند. این تکنیک در واقع به رفع مشکلات عمده بینی مانند حذف پولیپ، پیوند غضروف و… کمکی نمی کند.

با استفاده از تکنیک جدید جراحی بینی گوشتی با لیزر تنها می توان به درمان مشکلات سطحی پوست مانند رفع آکنه، جای جوش و قرمزی و تقویت کلاژن کمک کرد. تابش اشعه لیزر بر روی پوست بینی باعث می‌ شود تا در اثر گرما کلاژن های آسیب دیده از بین رفته و سلول های پوستی شروع به تولید کلاژن نمایند، از طرفی لیزر به تولید الاستین و ملانین پوست نیز کمک می کند.

جراحی بینی گوشتی با لیزر توانسته در حوزه‌ های مختلف علم پزشکی وارد شود. امروزه برای درمان  بیماری‌ های بسیاری از لیزر در کنار سایر روش های درمانی استفاده می شود. این فناوری امروزه در اتاق عمل بسیار کاربرد دارد، اما در مورد جراحی بینی کاربرد عملکردی مهمی ندارد.

 

عمل بینی گوشتی 4

آیا عمل بینی گوشتی به جراحی ترمیمی نیاز دارد؟

جراحی ترمیمی که از آن با نام جراحی ثانویه نیز یاد می شود، به عمل دوباره بینی جهت تغییر ساختار، بهبود عملکرد و رفع نواقص جراحی اولیه گفته می شود. گاهی به دلایل مختلف مانند عدم مهارت پزشک، رعایت نکردن مراقبت های صحیح بعد از جراحی و عدم توجه به سن عمل بینی گوشتی، ممکن است نتیجه دلخواه به دست نیاید. افراد قبل از رسیدن به سن بلوغ نباید عمل بینی گوشتی را انجام دهند، مگر اینکه با شرایط حادی مواجه باشند، زیرا به دلیل رشد استخوان ها امکان تغییر شکل بینی پس از جراحی وجود خواهد داشت؛

اما چه هنگام برای جراحی ترمیمی باید اقدام کرد؟ 

  • اگر بعد از جراحی ناهمواری های سطحی مشاهده شود
  • در صورتی که افتادگی بینی بعد از عمل ایجاد شود.
  • سوراخ‌ های بینی نا متقارن باشند
  • انحراف بینی بعد عمل
  • مشکلات تنفسی بیمار رفع نشده باشند
  • نوک بینی به صورت غیر طبیعی باریک شده باشد
  • در داخل و خارج بینی بافت ضخیم اسکار آزاردهنده باشند
  • ظاهر بینی به صورت افراطی از حالت طبیعی خارج شده باشد
  • ضربه به بینی بعد عمل

برای همه این موارد جراحی ترمیمی توصیه می شود تا از احتمال اختلالات و ناهماهنگی های بیشتر پیشگیری شود. 

چگونگی جراحی ترمیمی

جراحی ثانویه بینی با هدف ترمیم و بهبود مشکلات به وجود آمده در جراحی اول انجام می‌شود و این جراحی نسبت به رینوپلاستی قبلی شما با پیچیدگی ها و چالش های بیشتری همراه است. اگر از مهارت پزشک خود مطمئن هستید، می توانید ادامه جراحی را نیز به او بسپارید. در اکثر موارد پزشکانی که جراحی رینوپلاستی را انجام می دهند، در زمینه جراحی بینی ترمیمی نیز مهارت دارند.

با استفاده تکنیک های پیشرفته می توان نواقص بینی را در جراحی ترمیمی اصلاح نمود. این جراحی مانند رینوپلاستی عوارض به همراه دارد، اما عوارض آن بسیار کمتر از جراحی اولیه است و ممکن است فقط مقداری کبودی بعد عمل بینی در اطراف چشم و بینی مشاهده شود؛ از طرفی نیز دوره نقاهت و بهبودی بعد جراحی بینی نسبت به جراحی قبلی طولانی تر نخواهد بود.  

 

عمل بینی گوشتی 5

آیا عمل بینی گوشتی مردان و زنان متفاوت است؟

گرایش به زیبایی در همه سنی وجود دارد و به جنسیت افراد نیز بستگی ندارد. امروزه خانم ها و آقایان هر دو از متقاضیان عمل بینی هستند و حتی در سال های اخیر درخواست برای این نوع جراحی در مردان افزایش یافته است.  ساختار اسکلتی و پوستی مردان نسبت به زنان متفاوت است. این تفاوت در شکل و ظاهر بینی آنها نیز بسیار مشهود است. آقایان دارای بینی پهن تر با  پوست ضخیم تر هستند. غضروف ها و استخوان‌ های آنها نیز محکم تر به نظر می رسد.

همین ویژگی ها وخصوصیات باعث شده تا عمل بینی گوشتی زنانه با عمل جراحی بینی گوشتی مردانه متفاوت باشد و اهداف خاص جداگانه ای را دنبال کند. به عنوان مثال بینی مردان  در مقایسه با زنان پل بلندتر، ارتفاع و ناهمواری بیشتری دارد و نوک بینی آنها برجسته تر دیده می شود، بنابراین هنگام جراحی مهم ترین درخواست آنها صاف کردن نا همواری های روی پل بینی ایجاد تعادل بین بخش میانی و پایینی بینی است. در مقابل زنان عمل زیبایی بینی گوشتی پهن را با هدف باریک تر کردن این بخش از صورت انجام می دهند.

در هر صورت مهم ترین نکته برای عمل بینی مردانه و زنانه این است که تغییرات ایجاد شده باید باعث ایجاد هارمونی و هماهنگی بیشتر بینی با دیگر اجزا صورت شوند. یک جراح مجرب باید بر اساس شاخصه های خاص جنسیتی و چگونگی تناسب بینی با دیگر اجزا چهره برای جراحی برنامه ریزی نماید.

مدل های مختلف بینی در عمل جراحی

گاهی عمل زیبایی بینی گوشتی بزرگ جدا از ایجاد تناسب با هدف الگوگیری از  مدل‌های مشهور و محبوب انجام می گیرد. از همین‌ رو مدل های مختلفی برای عمل زیبایی بینی وجود دارد. عمل بینی گوشتی فانتزی، عروسکی، نیمه فانتزی و طبیعی مدل های مختلف هستند که افراد برای تغییر شکل بینی خود درخواست می کنند. در این بین عمل بینی گوشتی طبیعی از سوی آقایان بیشتر درخواست می شود و خانم ها اکثراً به دنبال مدل بینی فانتزی و نیمه فانتزی هستند. در زیر هر کدام از این مدل های مختلف بینی را به طور جداگانه شرح می دهیم: 

1. عمل بینی گوشتی عروسکی یا فانتزی

در این مدل عمل بینی، تیغه بینی به گونه‌ای برش داده می‌ شود که بتوان قوس مورد نظر را ایجاد کرد. چون جراحی بر روی تیغه بینی انجام می شود، ممکن است همه افراد کاندیدای مناسبی برای این روش نباشد. در این روش از عمل بینی گوشتی، بینی به صورت غیر طبیعی کوچک شده و سوراخ های آن بیشتر نمایان می‌شوند.

2. عمل بینی گوشتی طبیعی

در این روش کوچک کردن بینی، پزشک سعی می کند تا شکلی طبیعی و استاندارد متناسب با دیگر اجزای صورت به بینی بدهد. در این نوع عمل بینی گوشتی، سایز بینی کوچک تر شده و مقداری انحنا روی پل بینی جهت زیبایی آن ایجاد می شود. البته این انحناء  نسبت به جراحی فانتزی و نیمه فانتزی بسیار کمتر است. 

3. عمل جراحی بینی گوشتی نیمه فانتزی

این مدل از بینی تقریبا ویژگی های بینی فانتزی و مدل بینی طبیعی را به همراه دارد. در این روش نیز پزشک با ایجاد برشی سعی می‌ کند، نوک بینی را نسبت به حالت طبیعی کمی بالاتر ببرد و آن را کوچک تر نماید. اعمال این تغییرات روی بینی فرم غیر طبیعی به آن نخواهد داد. عمل زیبایی بینی گوشتی نیمه فانتزی، نیاز به برداشتن غضروف های اضافی  دارد و گاهی نیز ممکن است بیمار برای رسیدن به ساختار مورد نظر مجبور به پیوند غضروف شود.

عمل بینی گوشتی 8

میزان برگشت پذیری بینی گوشتی پس از جراحی

این مدل از بینی تقریبا ویژگی های بینی فانتزی و مدل بینی طبیعی را به همراه دارد. در این روش نیز پزشک با ایجاد برشی سعی می‌ کند، نوک بینی را نسبت به حالت طبیعی کمی بالاتر ببرد و آن را کوچک تر نماید. اعمال این تغییرات روی بینی فرم غیر طبیعی به آن نخواهد داد. عمل زیبایی بینی گوشتی نیمه فانتزی، نیاز به برداشتن غضروف های اضافی  دارد و گاهی نیز ممکن است بیمار برای رسیدن به ساختار مورد نظر مجبور به پیوند غضروف شود.

عوارض عمل بینی گوشتی چیست؟

جراحی هایی که با بیهوشی عمومی همراه هستند، مانند جراحی سر و گردن، عمل زیبایی گوش، رینوپلاستی و… بی شک عوارضی به همراه دارند. البته اکثر این عوارض کوتاه مدت هستند و پس از چند هفته به خودی خود از بین می روند.  مهمترین عوارض عمل بینی گوشتی عبارتند از:

1. کبودی اطراف بینی و چشم ها

در اکثر موارد پس از عمل زیبایی بینی، کبودی در اطراف چشم و قسمت بالایی بینی مشاهده می‌ شود. این کبودی ها در ابتدا  قرمز رنگ هستند و با گذشت زمان تیره تر شده و به صورت بنفش تیره مشاهده می شوند. البته جای نگرانی نیست، کبودی ها حداکثر تا مدت ۲ هفته روی صورت باقی می مانند و در صورت مراقبت های صحیح و استفاده از کمپرس یخ به مرور بهبود می یابند. 

2. ورم و برجسته شدن بینی

ورم بینی به نوع عمل، پیوند غضروف و میزان آسیب وارد شده بستگی دارد. در شرایط عادی دو هفته زمان برای از بین رفتن ورم لازم است، اما در عمل زیبایی بینی گوشتی که دارای پیچیدگی و جراحی دقیق تری است، ممکن است، تورم تا یک سال نیز ادامه پیدا کند. در حالت کلی، ورم بینی حداکثر ۸ ماه به طول خواهد انجامید.

3. قرمز شدن چشم ها

به دلیل خونریزی هایی که در زیر پوست بینی به وجود می آیند، این عارضه دیده می شود که به مرور و پس از چند روز از بین خواهد رفت. البته ممکن است عوارض دیگری مانند عفونت، انسداد بینی، خونریزی مکرر، مشکلات تنفسی و درد نیز بیماران گزارش شود.  این موارد به ندرت اتفاق می‌افتند و اگر شما در انتخاب جراح و مراقبت های قبل و بعد از عمل خود دقت و وسواس به خرج دهید، از این عوارض مصون خواهید ماند. از همین رو مراجعه به یک پزشک حاذق و کاربلد مانند خانم دکتر شیما حاجی بگلو جهت داشتن یک جراحی موفقیت آمیز با حداقل عوارض جانبی به شما توصیه می شود.  

عمل بینی گوشتی 7

مراقبت های قبل و بعد از جراحی بینی گوشتی

هدف از عمل زیبایی بینی هر چه که باشد، برای اینکه نتیجه دلخواه و رضایت بخش حاصل شود، باید نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل بینی به خوبی رعایت شوند تا در نهایت بتوان انتظارات خواسته شده را به خوبی محقق کرد. در ادامه به این نکات اشاره شده است:

مراقبت های قبل از عمل بینی گوشتی

این مراقبت ها عبارتند از:

  • حداقل ۱۴ روز قبل از اقدام به جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین خودداری کنید.
  • ۳ هفته قبل از جراحی از استعمال دخانیات و سیگار پرهیز نمایید زیرا نیکوتین موجود در این مواد وسیگار بعد عمل بینی باعث می شود تا در جریان خون اختلال ایجاد شده و احتمال لخته شدن خون هنگام جراحی به دلیل انسداد رگ ها بیشتر شود.
  • شب قبل از عمل از خوردن و آشامیدن اجتناب کنید.
  • یک روز قبل از شروع جراحی بدن خود را هیدراته نگه دارید.
  • برای داشتن آرامش بیشتر حتماً شب قبل استحمام کنید.
  • اگر شرایط پزشکی خاصی دارید، قبل از جراحی حتماً با پزشک خود در میان بگذارید تا آزمایش قبل عمل بینی که لازم است را برای شما تجویز نماید. البته این کار را باید چند ماه قبل از اقدام به عمل بینی گوشتی  انجام دهید تا اگر مشکل خاصی دارید، درمان های اولیه برای رفع مشکل انجام شود.
عمل بینی گوشتی 9

مراقبت های بعد از عمل بینی گوشتی

یک شبانه روز زمان لازم است تا اثر داروهای بیهوشی از بین برود و بیمار بتواند به شرایط طبیعی برگردد. در این فاصله زمانی ممکن است سرگیجه، حالت تهوع  ورم، کبودی و خونریزی بینی مشاهده شوند که البته جای نگرانی نیست. با استراحت کافی و مراقبت بعد عمل این مشکلات برطرف خواهد شد.

  • برای کاهش کبودی وورم بعد عمل بینی اطراف چشم و بینی از کمپرس سرد به طور مرتب هر ۱۵ دقیقه یک بار استفاده کنید. ماساژ بعد عمل بینی نیز توصیه می شود.
  • هنگام سرقه یا عطسه بعد عمل بینی دهان خود را باز نگه دارید تا فشار کمتری به بینی وارد شود.
  • دررژیم غذایی بعد عمل بینی خود از خوردن غذاهای سفت پرهیز کنید و مایعات و سوپ را تا چند روز بعد از عمل در لیست مواد غذایی خود قرار دهید.
  • بدن خود را از طریق خوردن آب میوه هایی مانند آناناس هیدراته نگه دارید.
  • هنگام خواب از دو بالش استفاده کنید تا سر شما به اندازه کافی بالا قرار گیرد.
  • بعد از عمل زیبایی بینی گوشتی، استفاده از عینک ممنوع است. به هیچ وجه از عینک استفاده نکنید تا زمانی که بهبودی کامل حاصل شود. بعد از آن نیز به دستور پزشک از عینک هایی با قاب و فرم سبک استفاده کنید. درباره نحوه قرار گرفتن عینک روی صورت تا رسیدن به بهبودی کامل نیز بپرسید.

هزینه عمل بینی گوشتی چقدر است؟

برای آگاهی از هزینه عمل زیبایی بینی گوشتی شما باید موارد زیادی را مد نظر داشته باشید که از آن جمله می توان به دستمزد پزشک براساس مهارت او، جلسات مشاوره قبل و بعد عمل، آزمایشات تجویز شده،  جغرافیا، محل درمان و… اشاره کرد. البته ممکن است هزینه بیهوشی عمل بینی نیز جداگانه محاسبه شود. فراموش نکنید که جراحی بینی گوشتی نسبت به دیگر عمل های بینی با دشواری‌ و پیچیدگی های بیشتری همراه است، از همین رو نیز هزینه آن نسبت به هزینه عمل زیبایی بینی استخوانی بیشتر است. 

عمل بینی گوشتی 10

ویژگی های بهترین جراح برای عمل بینی گوشتی

جراح نقش بسیار مهمی در موفقیت آمیز بودن عمل بینی گوشتی دارد. از همین‌ رو انتخاب یک جراح ماهر می‌ تواند شما را در رسیدن به اهداف زیبایی تان بهتر کمک کند. پزشکی که با جدیدترین عمل بینی گوشتی آشنایی داشته و از تخصص کافی در این زمینه برخوردار باشد، بی شک عملی آسانتر و موفقیت آمیز تر خواهد داشت.

علاوه بر این یک جراح خوب باید توانایی کافی در رفع انواع مشکلات مربوط به بینی داشته و هم سو با رشد علم و فناوری دانش تخصص خود را بالا ببرد. داشتن مدرک علمی معتبر، سابقه درمانی درخشان، عدم  سابقه منفی در جراحی، تجربه بالا، صبر و تحمل در پاسخگویی به بیماران و در نظر گرفتن شرایط مالی بیمار، همگی از مهم ترین ویژگی های یک جراح خوب هستند.

معرفی یکی از بهترین جراحان بینی

خانم دکتر شیما حاجی بگلو از بهترین متخصصان گوش، حلق و بینی و از جمله بهترین جراحان بینی در ایران هستند که کارنامه درخشانی در زمینه جراحی های مختلف صورت دارند. انجام موفقیت آمیز انواع عمل بینی گوشتی، استخوانی ، درمان انحراف بینی و … همگی مهر تاییدی بر  توانایی، تخصص، تجربه بالا و مهارت ایشان است.  آشنایی با جدیدترین روش های عمل بینی، نیز از دیگر ویژگی های حرفه ای ایشان است. اگر می خواهید با خیالی آسوده، بدون استرس و اطمینان از نتیجه دلخواه اقدام به عمل بینی نمایید با شماره تلفن ۰۹۰۴۶۳۷۶۳۴۸ جهت گرفتن نوبت تماس حاصل فرمایید.

منبع:

https://clinicelahieh.com/flesh-nose-cosmetic-surgery/

https://tehransurgeryclinic.com/fat-nose-rhinoplasty/

https://www.plasticsurgery.org/cosmetic-procedures/rhinoplasty/animation