بایدها و نبایدهای همزمانی پریود و عمل بینی

پریود و عمل بینی

جراحی بینی امروزه بخش مهمی از هدف تغییر چهره و بهبود زیبایی در بانوان است. اما نگرانی که اکثر خانم ها در این زمینه دارند و مرتب درباره آن سوال می پرسند این است که آیا در دوران قاعدگی می توان عمل بینی را انجام داد؟ آیا پریود و عمل بینی می توانند روی هم تاثیر گذار باشند؟ اگر پریود باشم، هنگام عمل چه اتفاقی برای من خواهد افتاد؟ آیا پریودی در عوارض جانبی بعد از عمل بینی مانند ورم بینی تاثیر گذار است؟

همه اینها سوالاتی هستند که یک جراح متخصص می تواند در جلسات مشاوره به شما پاسخ دهد. پاسخگویی صحیح به این سوالات در کاهش استرس و نگرانی قبل و بعد از عمل بسیار موثر است. این مقاله با هدف آگاهی بخشی به شما در مورد پریود و عمل بینی نگارش شده است. در اینجا سعی شده تا به همه سوالات شما پاسخ کارشناسی داده شود. پس اگر می خواهید در این باره بیشتر بدانید با ما همراه باشید.

درخواست مشاوره رایگان

برای مشاوره  تخصصی توسط خانم دکتر حاجی بگلو فرم زیر را تکمیل کنید.

بررسی پریود و عمل بینی

پریود یکی از مراحل بلوغ در بانوان است که با خونریزی از بافت های ریز‌ش کرده رحمی در طی مدت سه تا شش روز همراه است، البته این دوره قاعدگی برای همه یکسان نیست. همچنین زنان ممکن است شرایط متفاوتی را در طی دوران قاعدگی تجربه کنند. آیا عمل بینی هنگام پریودی امکان پذیر است؟ پریود و عمل بینی باز یا عمل بینی بسته می‌توانند تاثیرات منفی را برای فرد به همراه داشته باشند؟ اینها اساسی ترین سوالاتی هستند که خانم ها هنگام مراجعه به پزشک می پرسند. در دوران قاعدگی مقداری خون از رحم خارج می شود. این موضوع باعث شده تا افراد تصور کنند که انعقاد خون در پریودی با مشکل مواجه خواهد شد و فرد خون زیادی از دست خواهد داد. این تصور برای پریود در عمل بینی کاملا اشتباه است.

خونریزی در دوران پریودی مانعی برای انعقاد خون نیست، زیرا همانطور که گفته شد این خونریزی به دلیل ریزش بافت های رحمی است و ارتباطی با انعقاد خون ندارد. بنابراین عمل بینی استخوانی یا عمل بینی گوشتی منجر به خونریزی بیشتر نمی شود، مگر در مواردی که بیمار از استرس بالایی قبل از جراحی برخوردار باشد. این نه تنها عمل بینی بلکه هر جراحی دیگر را ممکن است تحت تاثیر قرار دهد. همچنین برخی از زنان در چرخه قاعدگی خود علائمی مانند گرفتگی شکم، ورم و حساسیت پستان خفیف مرتبط دارند، این علائم روی دوره جراحی و بهبودی بعد عمل بینی نیز تاثیری ندارند.

در واقع آنچه که احتمال خونریزی در حین جراحی را افزایش می‌ دهد، عدم مراقبت های اصولی قبل از جراحی بینی است. به عنوان مثال مصرف داروها و مکمل های حاوی ویتامین e یکی از مهمترین نکاتی است که قبل از جراحی باید به آنها توجه نمود. مصرف زیاد  ویتامین e موجب کاهش انعقاد خون خواهد شد و این مهمترین عامل خونریزی در حین جراحی است.

پریود و عمل بینی 5

اگر از مدت ها قبل برای عمل بینی برنامه‌ ریزی کرده اید و خواسته یا ناخواسته پریود و عمل بینی شما همزمان شده، نگران نباشید، شما می توانید از محصولات بهداشتی معمولی زنانه خود استفاده کنید. بیماران می توانند قبل و بعد جراحی از دستشویی استفاده کنند.

عوارض بیهوشی بر پریود

نگرانی بعدی که خانم ها برای پریود و عمل بینی دارند، تاثیر بیهوشی بر قاعدگی است. اگرچه پریود شدن در روز جراحی بسیار وحشتناک و در دوران نقاهت ناخوشایند به نظر می رسد، اما استرس نداشته باشید، می توانید بدون نگرانی به عمل بینی خود ادامه دهید، زیرا بیهوشی عمل بینی تاثیر حادی بر روی پریودی نخواهد داشت، در واقع این استرس است که می تواند بر چرخه قاعدگی تاثیر منفی داشته باشد. هر نوع استرس می تواند بر سطح هورمون های گردش خون تاثیر منفی بگذارد و نظم چرخه قاعدگی را دچار مشکل نماید. این مهم ترین علت پریود نشدن بعد از عمل بینی است.

استرس، در واقع یک واکنش  روانی و فیزیکی به شرایط محیطی، جسمی و… است. این شرایط می‌توانند بر روی کیفیت زندگی فرد تاثیر بگذارند و با مشکلات جسمی برای او همراه باشند. از شایع ترین مشکلاتی که در اثر استرس به وجود می آید، کم خوابی و بالا رفتن فشار خون و پریود زود هنگام یا تاخیر در چرخه قاعدگی و… است.

البته تاخیر در پریود شدن بعد عمل بینی به دلیل استرس ممکن است، در یکی دوماه اول پس از جراحی مشاهده شود، اما دلیل آن بیهوشی نیست. از همین رو بهتر است به مدت سه ماه صبر کنید تا چرخه قاعدگی شما به حالت عادی برگردد. اگر بعد از گذشت سه ماه مشکل شما رفع نشد، به پزشک زنان مراجعه کنید تا راهکارها و مشاوره های لازم  در این زمینه را به شما ارائه بدهد.

پریود و عمل بینی 1

پریود نشدن بعد از عمل بینی

دوران قاعدگی هیچ منافاتی با انجام عمل بینی ندارد، ولی از آنجا که به دلیل تغییر هورمون‌ ها ممکن است، برخی رفتارها در خانم ها تغییر پیدا کند،  بهتر است جراحی بینی بعد از دوره قاعدگی انجام شود، زیرا افزایش اضطراب، عصبی بودن، درد و دیگر علائم به دلیل پریودی همگی می توانند شرایط جراحی بینی را برای فرد کمی دشوارتر کنند. اما اینکه بعد از عمل بینی ممکن است، فرد پریود نشود، به عمل بینی بستگی ندارد. در واقع رابطه مستقیمی بین پریود و عمل بینی وجود ندارد. در هر نوع جراحی که بیمار دچار استرس است، هورمون هایی ممکن است در حین جراحی ترشح شوند که در نهایت، می توانند بر سیکل قاعدگی تاثیر بگذارند. بنابراین جای نگرانی وجود ندارد. در صورتی که قاعدگی بعد از جراحی بینی به تاخیر بیفتد، کمی صبر داشته باشید تا دوره نقاهت به پایان برسد و استرس و نگرانی شما از بین برود.

آیا پریودی باعث ورم بینی می شود؟

سوال بعدی که در مورد پریود و عمل بینی مطرح می شود، این است که آیا پریودی می‌تواند با ورم بینی بعد عمل همراه باشد؟ همانطور که در طول مقاله گفته شد، پریودی می‌تواند با تغییرات خلقی و فیزیکی همراه باشد. یکی از این تغییرات احتساب مایعات در بدن، تورم و افزایش وزن است. بنابراین پریودی و عمل بینی می تواند با تورم در بینی و اطراف آن همراه باشد. علت این ورم نیز افزایش دمای بدن است که باعث حبس بیشتر مایعات در بدن می شود.

البته اختلال غده ی تیروئید نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در ایجاد ورم بدن است. هر چقدر حرارت و دمای داخلی بدن بیشتر باشد میزان تورم هم بیشتر است. از آنجا که بیهوشی می تواند دمای بدن را کمی افزایش دهد، میزان ورم بینی بعد از جراحی در دوران پریودی نیز بیشتر خواهد بود. از همین رو برای رفع این مشکل مربوط به قاعدگی و عمل بینی بهتر است، سعی کنید جراحی را به بعد از سیکل قاعدگی موکول نمایید.

پریود و عمل بینی 2

چه افرادی در دوران پریودی نباید عمل بینی انجام دهد؟

پریودی با علائم مختلفی در افراد ظاهر می ‌شود، از همین رو تاثیرات پریود هنگام عمل بینی،  برای همه افراد یکسان نیست. در این بین برخی ممکن است شرایط آسان تری را تحمل کنند و برخی دیگر مجبور هستند، دوران قاعدگی را با درد و مشکلات بیشتر پشت سر بگذارند. هنگام صحبت از پریود و عمل بینی این موضوع واین تجربیات شخصی نباید نادیده گرفته شوند و حتی قبل از جراحی باید با پزشک خود در مورد آن صحبت کنید. دو گروه از بانوان نباید اثرات پریود و عمل بینی را نادیده بگیرند و به عبارتی دیگر نباید پریودی و انجام عمل بینی آنها با یکدیگر همزمان باشد.

  • گروه اول خانم هایی که به دلیل انقباضات شدید شکمی باید درد زیادی را تحمل کنند این افراد در اصطلاح دچار اختلال دیسمنوره هستند. این دردناک بودن شکم می تواند قبل و بعد از جراحی با تجربه نا خوشایندی از پریود و عمل بینی همراه باشد.
  • گروه دوم خانم هایی هستند که دچار اختلال منوراژی می باشند. این اختلال به معنی خونریزی شدید در دوران پریودی است. البته همانطور که گفته شد، رابطه مستقیمی بین پریود و عمل بینی وجود ندارد، اما چنین شرایطی می‌توانند وضعیت جسمی و فیزیکی فرد را قبل جراحی و بعد از آن تحت تاثیر قرار دهد و بیمار مجبور شود، عمل بینی را با شرایط سخت تری تحمل نماید.

جدا از شرایط خاص دوران قاعدگی، یکسری شرایط و آمادگی های دیگر جهت جراحی بینی لازم است. از جمله آن ها می توان به عدم بارداری، سلامت قلب، عدم ابتلا به بیماری‌ دیابت و… اشاره کرد.

اگر می خواهید در مورد شرایط عمل بینی بیشتر بدانید کلیک کنید

پریود و عمل بینی 3

مراقبت های لازم هنگام همزمانی پریود و عمل بینی

با رعایت نکات و مراقبت های اساسی قبل از جراحی، هم زمانی پریود و عمل بینی مشکل ساز نخواهد بود. از جمله این مراقبت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قبل از جراحی به میزان کافی آب بنوشید بدن خود را هیدراته نگه دارید.
  • در دوران پریودی و قبل از جراحی بینی از مصرف آسپرین، داروها و مکمل های رقیق کننده خون خودداری کنید. مصرف این داروها در دوران پریودی و همزمان با عمل بینی می توانند به خونریزی بیشتر در حین جراحی و پس از آن منجر شوند.
  • روز جراحی پد و شورتکس مناسب و استریل با خود همراه داشته باشید و قبل از جراحی پزشک را در جریان وضعیت خود بگذارید.

پریود و عمل بینی 4

معرفی بهترین جراحان زیبایی

پریودی یک وضعیت کاملا عادی در بانوان است که هر ماه در زمان مشخصی با علایم و نشانه های متفاوتی آن را  تجربه می‌ کنند. اگر پریود و عمل بینی از دغدغه های شماست، بهتر است قبل از هر چیز با یک پزشک متخصص و مجرب مشورت نمایید. اگر پزشک پس از معاینه و بررسی وضعیت سلامت فیزیکی و جسمی شما همزمان بودن پریود و عمل بینی را بلا مانع دانست، شما می توانید بدون هیچ گونه استرس و نگرانی اقدام به جراحی نمایید. خانم دکتر شیما حاجی بگلو از برترین جراحان گوش و حلق و بینی هستند که می ‌توانند در این زمینه مشاور و راهنمای خوبی برای شما باشند. ‏

ایشان علاوه بر عمل بینی در دیگر جراحی های مرتبط با آن نیز تخصص بسیار دارند. کارنامه کاری درخشان و رضایت مراجعه کنندگان مهر تاییدی بر توانایی‌های این پزشکی ارزنده است. اگر می خواهید از مزایای پزشک ماهر برای جراحی بینی خود بهره مند شوید، می توانید از طریق شماره تلفن ۰۹۰۴۶۳۷۶۳۴۸ جهت نوبت دهی و مشاوره اقدام نمایید.

درخواست مشاوره تخصصی

برای مشاوره تخصصی با خانم دکتر حاجی بگلو فرم زیر را تکمیل نمایید.

منبع:

https://www.deserthillsplasticsurgery.com/menstrual-cycle-plastic-surgery

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
بهترین جراح بینی و زیبایی بوده و در حال حاضر دارای مدرک علمی و تخصص های زیر می باشند:

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *